Kontaktoplysninger

Du kan kontakte os på kontakt@daze.dk som vi besvarer inden for 12 timer alle hverdage. Det er ikke muligt at at kontakte os telefonisk.

Daze ApS
Søndergade 2, 2. sal
8000 Aarhus C
kontakt@daze.dk
CVR: 43115073

 

Om os:

Daze ApS er en 100% danskejet virksomhed der er baseret på sikker internethandel for de danske forbrugere. De to ejere bag Daze ApS har flere års erfaring med at drive webshops, hvorfor der lægges stor vægt på kundetilfredshed skabt gennem seriøs kundeservice, kvalitetsvarer til fair priser og hurtig levering.


Vores ambition:


Vores ambition er at skabe et trygt og nemt sted at handle, hvor du altid får de bedste produkter til de bedste priser.

Vi tror på at det skal være nemt og billigt at handle på nettet.


Derfor har vi skåret alle de mellemled fra, som betyder varerne bliver dyrere, og er længere tid om at nå frem til dig. Vi er en dansk virksomhed med lager i Danmark. Det betyder, at der går 1-2 dage fra du har bestilt, til at varerne er fremme hos dig.


Vi tror på høj kvalitet.


Derfor samarbejder vi direkte med producenterne. Det betyder, at vi kan stå inde for de varer vi sælger, og at vores produkter er af høj kvalitet.


Vi tror på at man kommer længst med ærlighed, og at ærlighed er lig med god kundeservice. 


Det betyder at vi sætter en ære i, at det skal være gennemskueligt for dig at handle på nettet. Og at du kan regne med os. Vores værdigrundlag:

Høj kvalitet

Vi vil kun sælge varer vi kan stå inde for. Derfor sikrer vi os altid, at vores produkter er af den højeste kvalitet. Vi lever nemlig af tilfredse og glade kunder. 


Gennemsigtighed

Hos os er der ikke nogen skjulte betalinger eller underlige abonnementsordninger. Den pris du ser hos os, er den pris du betaler. Det skal være enkelt og nemt. 


Tryghed

Det skal være trygt at handle på nettet. Derfor sætter vi en ære i at have den bedste kundeservice, og i at yde en ekstra indsats for vores kunder.